HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Specialintressen
 Akustikforum
 Förlorade drivrutiner till XTZ mätprogram
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

plind
Member

Sweden
1362 Posts

Posted - 2017/10/04 :  19:14:25  Show Profile Send plind a Private Message  Reply
Är det nån mer än jag som fått problem med sin XTZ-mick
Plötsligt fungerar det inte. Datorn känner inte igen den längre.
I enhetshanteraren under fliken ljud kommer den upp som en ikon med namnet "Advanced Audio Device" vilket ju är fel, där borde stå XTZ...
På XTZ#180;s sida fick jag fram att det beror på tappade drivrutiner. Hur får man fatt i dem igen

MadFinn
Member

87 Posts

Posted - 2017/10/12 :  05:45:55  Show Profile Send MadFinn a Private Message  Reply
Dra ett mail till Fyndbörsen så hjälper dom dig säkert

MadFinn (Tänk vad mycket enklare livet vore om man vore tondöv :=) )
Go to Top of Page

plind
Member

Sweden
1362 Posts

Posted - 2017/10/12 :  07:16:42  Show Profile Send plind a Private Message  Reply
En bra lösning är på väg! Kontaktade XTZ direkt
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.12 sekunder. Snitz Forums 2000