Välkommen till HiFiForum.nu - mångfaldens forum!

Presentation av oss som administrerar HiFiForum.nu

Nedan följer en kort presentation av de som ligger bakom HiFiForum.nu.


- Martin "ztenlund" Stenlund, Uppsala

född Stockholmare anno 1983, numera även huserande i Uppsala, med ett genuint musikintresse. Jag dristar mig till att säga att skivsamlingen, i en mystisk ordnad oordning som bara jag förstår, har relativt stor bredd. Vad gäller eget musicerande så är det väl den stora sorgen att jag inte förmår något av den sorten annat än för "badrumsbruk"...
Är väl mest känd på forumet som skapare/deltagare av/i Röda Trådar samt skribent bakom diverse musikrecensioner, bland annat som Veckans Skiva.

Mitt HiFi-intresse har funnits i varierande grad sedan mellanstadiet men det mognade betydligt från gymnasiet och framåt. Trots ett genuint teknikintresse är apparaterna sekundära i det här sammanhanget även om jag har en liten sidoböjelse för vintage-apparater.

På DIY-fronten är det "intet nytt" skulle man kunna säga förutom lite småreparationer mm. Jag får se om det blir något i framtiden, det kan alltid vara kul som ett sidoprojekt när tid och lust infinner sig samtidigt.

Intressen förutom Musik & HiFi inkluderar bland annat lite fotografering, segling och datorpulande.


Branschkoppling: Ingen
email: ztenlund@hififorum.nu

- Per-G Jeppsson, Ådala

Mitt nick är mitt namn.
Har alltid gillat musik, tidigt sjuttiotal var det The Sweet, Albert Hammond, Middle of the road,....... Tjugo års utbildning tog ut sin tribut. Ända från första klass i grundskolan till avslutad högskola inkräktade skolan svårt på mitt hifi-liv. När den persen var avklarad kom dock intresset sakta igen när hemabiokonceptet började visa sitt fula tryne.

Skaffade en bioanläggning, tröttnade, två kanaler räcker för mig. Kör nu för tiden mest med rör och vinyl, cd:n låter också bra, men det svarta guldet är fortfarande ett par snäpp mer njutningsbart..

DIY, är kul! Jag försöker alltid komma på egna lösningar, men tyvärr så lyckas det inte alltid. Då får ett köpealternativ agera stand in tills man lyckats hitta på något eget..
Min dröm är att konstruera en vinyltvätt, som är bättre än det bästa....... .

Ingen anknytning alls till branschen... knappt ens till mig själv............

Branschkoppling: Ingen
email: pg.jeppsson@telia.com

- Johan "U1" Johannesson, Klagshamn

Född och uppvuxen i Skåne, har dock spenderat ett antal år utomlands. Är utbildad Civ. Ekonom och arbetar som Supply Chain Analyst hos SonyEricsson i Lund.

Mitt musikintresse startade när jag fick en Philips CD-spelare i 10-års present av mina föräldrar. Sedermera fick jag ärva min fars avdankade stereo, då började jakten på ett par högtalare, där och då började mitt hifi-intresse. Hifi-intresset var ganska moderat innan jag upptäckte hemmabio, då drog det igång rejält. Senaste stora händelsen var när klubbstugorna skapades, väldigt trevligt att få träffa så många likasinnade.

Jag har även ett stort motorintresse, gillar allt på hjul. Jag försöker även spela en runda golf när tid finns.

Branschkoppling: Ingen
email:
Johan_Johannesson@Hotmail.com

- Håkan "brewitz", London

Håkan administrerar vårat bildarkiv samt är en av trollkarlarna bakom vår mjukvara.

- Erik "Meyer", Köpenhamn

Erik äger och driftar vårat bildarkiv samt är en av trollkarlarna bakom vår mjukvara.

- Jonas "mayday" Berntsson, Åmål

En kille som tack vare äldre bröder fått hifi intresset i nappflaskan.
Har ett brinnande intresse för hifi och musik och är fd musiker. Jag vurmar särskilt för DIY, som för mig innebär dels det roliga i att skapa men också att kunna bygga saker av en kvalitet jag inte skulle haft råd att köpa
.

Branschkoppling: Ingen
email: jaws_of_steel@msn.com

- Sten "hal" Mickelsen, Mölnlycke

- Per "Pac" Adelsson, Göteborg

Trollhättebo som snurrat runt i landet och världen för att landa i det vackra havsnära Göteborg. Jag är Civilingenjör med Elmaskininriktning och har jobbat med många olika uppgifter inom elektronik- och funktions-utveckling. Bland annat hård- och mjukvaru-utveckling för industriella styrsystem. På senare tid är det projektledning för hela slanten på dagtid och HiFiForum på kvällstid.

 

Mitt HiFi-intresse har hållit i sig sedan mitt första sommarjobb för många år sedan, det blev en Technics förstärkare och vinylspelare samt en Marantz kassette-spelare. Det enda som är kvar från "forntiden" är min vinylsamling som växte allt eftersom familj och vänner lämnade vinylen till förmån för CD. Musikintresset står sig och någon gång så kommer väl jag att stämma gitarren och ge mig på "pekfingervalsen" igen.

Jag har hängt runt HiFiForum.nu sedan det startades av Bengt "Timbre" Johansson, Mikael "Mikael2" och Ingemar "sladd" Carlsson i Maj/Juni-02 och halkade liksom in i ägandet av HiFiForum på ett bananskal i Oktober 2003 när allt höll på att rinna ut i sanden.

 

Förutom mitt HiFi-intresse är jag intresserad av segling, riktigt kaffe och fotografering så ett och annat bildreportage och artiklar kommer det att bli.

Anledningen till att jag bedriver HiFiForum.nu är att det är roligt med alla trevliga människor, kommentarer, träffar med mera. Man får vänner och intryck för livet.   

Branschkoppling: Ingen
email: Pac@HiFiForum.nu