HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 HiFi-diskussion
 Högtalarswitch och ljudkvaliteten!!
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Knoppen
Member

3244 Posts

Posted - 2003/10/22 :  17:56:14  Show Profile Send Knoppen a Private Message
Ja precis gcs, det brukar fungera helt okej i praktiken. Det är tur för hembioförstärkartillverkarna att filmmakarna inte gör filmer med testoner med full spätta i samtliga kanaler samtidigt!

Mäter det dåligt så är det iaf inte bra..
Go to Top of Page

whiskyman
Member

3896 Posts

Posted - 2003/10/22 :  19:21:10  Show Profile Send whiskyman a Private Message
Hej igen Johan.Jag tolkad det som att du tog "alla så hemmabioeffektförstärkare över en kam". Men det är ju faktiskt som så att den tvåkanaliga mäter bättre än den tre kanaliga eller den fem kanaliga. Som sagt så kostar ju den kombinationen som jag talade om mer än det dubbla jämfört med deras femkanaliga.

Det verkade dock som att diskussionen skulle gälla just effektförstärkare, och då mellan att använda en stereo och en trekanalig eller en femkanlig effektförstärkare.

En lite rolig sak med just den trekanaliga är att de använder en sådan som referens i Hifi&Musik.Dvs de använder inte ens stereoversionen och tycker tydligen att den står sig mycket bra.

Men eftersom du talade om integrerade hemmabioförstärkare så blir det ju som att jämföra äpplen och päron, det är klart. Om du någon gång har vägarna förbi så skulle du gärna kunna komma och lyssna. MvhKristofer
Go to Top of Page

gcs
Member

5272 Posts

Posted - 2003/10/23 :  11:41:07  Show Profile Send gcs a Private Message
Man kan ju oxå göra som jag funderar på...att köra med elektroniska filter på frontarna och komplettera med ett överblivet slutsteg.
Jag har snart två överblivna Berhringer filter som jag funderar på att hotta upp mina Avantec 6:or med. Alltså jag kommer att utnyttja
dom fem integrerade slutstegen i min H-K 5000 + ett extra stereo slutsteg för basarna i Avantec 6:orna. Har någon några synpukter på detta?

gcs
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.25 sekunder. Snitz Forums 2000