HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 HiFi-diskussion
 Återväxten i hifi/High end
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

whiskyman
Member

3896 Posts

Posted - 2014/10/13 :  17:17:18  Show Profile Send whiskyman a Private Message
"typiskt tyskt sound" (menande polerat)"

Jaså?Denna beskrivning av "tyskt ljud" har jag aldrig hört förut. Jag skulle snarare vilja kalla det för "ljust och vasst" eller med andra ord "skrikigt" om man skall överdriva det hela. Men polerat har jag aldrig förut läst som meskrivning om just typiskt tyskt ljud. MvhKristofer

Edited by - whiskyman on 2014/10/13 17:17:58
Go to Top of Page

CAB
Semesterfirare

527 Posts

Posted - 2014/10/13 :  18:09:19  Show Profile Send CAB a Private Message
Whiskyman:
Det är inte lätt att förstå olika säljare menar med sina uttalande, vi föredrar att lyssna själva i vår inköpsgruppering.
Vår ingång i företeelsen som vi upplever som branschen har utvecklas är att själva ta kontroll ever vad vi får, genom egna träffar och egna samordnade inköp!

Det finns butiker som håller sig mera till det trovärdiga än andra men det är svårt att finna dom.

OBS! Ingen nämnd och ingen glömd, vi visar på andra möjlighet till vår hobby. OBS!
Go to Top of Page

bing
Member

130 Posts

Posted - 2014/10/13 :  20:41:10  Show Profile Send bing a Private Message
Jag själv handlar bara i butik även om samma vara finns på nätet .var ska vi annars kunna lyssna och diskutera hifi om butikerna inte fanns ,tror inte många skulle handla på nätet om man inte haft möjlighet att lyssnat och klämt på mässa eller butik . Även handlarna måste väll kunna tjäna pengar . ??? Jag kan ha fel men det är få miniskor som jobbar gratis.

alla öron är olika
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/13 :  21:06:57  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Hej AC, det var i ert svanårum och det var hål i mitten, ingen centerbild alls. Jag har bra grejer hemma, kompisen med, vi är kräsna båda två.
Skälet till att polarn ville lyssna på dynaudio för 130k var för att han haft dynaudio innan och gillat dem men ville ha bättre/mer. Inget konstigt där. Det som stod hos er i ert lyssningsrum, svanårummet, var en avalon.

Nu står burkar och stärkare hemma hos kompisen för nära 1000k. Blev ingen affär hos er på grund av det jag skrev. Simple as.
Du verkar ha en väldigt förutfattad mening om hur folk handlar?
Här handlade det om att hitta en högtalare som lät rätt, priset var inte så viktigt men hellre mindre än mer.
Inget konstigt det heller. Nu var det inte meningen att peka ut er, men ni gick i svaromål och tog i lite väl hårt får jag väl tycka.
Varför försöka förminska mig? Märkligt är allt jag säger om det, jag tror ärligt bara att du förlorar på det.

Du, om du är Robert, stod och på allvar sade att ni vill ha det så, det stagar så bra, trots att det inte fanns en centerbild.
En sångare i mitten fanns i två högtalare, det var ett stort hål i mitten helt enkelt. Det var vi två som hörde och båda minns.

Det menar jag inte är så bra när man letar kunder. Men det är jag det. Ni menar annat, det är helt ok det med. Det var inte menat som ett påhopp alls, bara en reflektion över att det låter illa i lyssningrum hos handlare, ditt svaromål riktigt tråkigt, varför så ifrågasättande och förminskande?

Dynadiolyssningen var bokad, inhoppet hos er skedde när vi ändå var ute och lyssnade.

Men andemeningen i det hela är, varför ser handlarna i allmänhet inte till att det låter bra i deras rum? Att det är rätt uppställt, att det drivs rätt och så vidare. Det fattar inte jag. Det är som att en bilhandlare har opumpade däck på bilen, det blir så bra komfort då. Tja, men massa annat missas ju kan jag tycka.

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back

Edited by - Claes_Ireland on 2014/10/13 21:17:39
Go to Top of Page

whiskyman
Member

3896 Posts

Posted - 2014/10/13 :  22:00:04  Show Profile Send whiskyman a Private Message
Jo just den typen av ljud verkar bli mer och mer vanligt tycker jag . Det kallas ofta för "detaljerat och klart"-ljud. Verkar dock gå hand i hand med inredningsprogrammen på tv och i tidningar numera.MvhKristofer
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/13 :  22:32:55  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Ska väl tillägga att jag ALDRIG har letat rätt på produkt i butik och handlat på annat sätt. Jag har inte beställt en hifipryl från internet, förutom skivor då. Allt är handlat från handlare eller beg. Samma sak för kompisen. Så, audio concept, eller Robban, allt du skrev och antog, var fel. Allt.

Jag har handlat av dig, hifibänk och kabel, men när du beter dig på det här viset så känns det inte direkt som att det kommer att bli så mycket mer.

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

Audio Concept
Member

981 Posts

Posted - 2014/10/13 :  23:37:06  Show Profile  Visit Audio Concept's Homepage Send Audio Concept a Private Message
Claes,

har inget problem med att svara dig. När du pekar ut oss (det finns bara en hifibutik på Kungsholmen, och en på Söder) är det faktiskt bättre att jag svarar dig än att dina påståenden får stå oemotsagda. Och när jag svarar dig så är det inte så mycket för min/vår del - jag reagerar på ditt raljerande inlägg i vilket du drar alla handlare över en kam - med den generella innebörden - alla är värdelösa utom du, ingen vet vad de håller på med utom du. Morsning!

Det svåraste med ditt inlägg är att det innehåller ett så dumt påstående att det egentligen inte behöver ett svar - samtidigt, som tidigare nämnt faller det på eget grepp. En gång till - det är omöjligt att inte få centerbild om högtalarna står 2.5m från varandra och du lyssnar 3.5 - 4m från dem. Inser du inte det - då har du ett grundläggande problem, och borde absolut inte agera hifi-guide åt kompisar.

När du såg högtalarna stå nära vägg i Svanårummet så reagerade du säkert med att tänka - så skall de inte stå - så står inte högtalare hemma hos mig. Men i ett sådant rum är det bäst, med resultatet större scen och bättre djup. Vi har spelat "rummet" på samma sätt i många år nu - säkert för tusentals besökare och dessa kommenterar alltid realismen i återgivningen.

Hade viljan till dialog eller seriöst letande/köp funnits från din sida, som finns hos övriga besökare - hade du både sökt föra den, samt insett att felet( om det var något) måste ligga någon annan stans. En speciell inspelning kanske, osv. Eller tanken att du själv missat något - föll dig säkert inte in.

Dessutom - och detta är en ren lögn från dig - jag använder inte uttrycket "det stagar så bra" - har aldrig använt det någonsin, det finns inte i min vokabulär - jag vet inte ens vad du menar med det/vad det skulle betyda. Håll dig till sanning när du refererar till en händelse!

Önskar din kompis lycka till med nya anläggningen. Nästa gång, och jag gissar att det inte varar så länge eftersom du sannolikt valt åt honom - hoppas jag för hans del att han gör ronden på egen hand.

---

Du verkar reagera när jag återkommer med svar - inte så kul? Tror du personer som arbetar hårt inom ett yrke tycker det är speciellt kul att läsa generaliserande elaka kommentarer som dina då? Det var väl du som skrev inlägget eller hur? Hoppas du ger dig till känna någon gång så får du tillfälle att förklara varför vi skulle tycka det!

mötesplatsen för verkligt musikintresserade... - sveriges största och ledande specialbutik för hifi och high-end

www: www.audioconcept.se butik: Södra Agnegatan 29, 112 29 Stockholm tel: 08 6507250 --- Följ oss på Twitter - Bli ett fan på Facebook - Få vårt Nyhetsbrev

Edited by - Audio Concept on 2014/10/13 23:39:38
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/14 :  00:02:14  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Jag kan bara säga att du har så jäkla fel robban, kompisen valde själv sina prylar, kunnig han med. Det var ett rejält hål i mitten i ljudbilden när vi lyssnade hos er. Hur ni uppnådde det det struntar jag i.

Nu är du så rejält otrevlig och dryg igen, du behöver öva lite på att utrycka dig lite mildare tror jag. Tänk på att du är handlaren, inte jag.

Vi frågade DIG om hålet i mitten, frågade om högtalarna ska stå så brett isär när det blir hål i mitten, då svarar du "vi gillar det så, det stagar så bra" så gissa vem som sågat sig själv itu på mitten? Jo du. Men, nog om det, jag är ganska nöjd med att du skämmer ut dig här, helt offentligt.

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

Audio Concept
Member

981 Posts

Posted - 2014/10/14 :  00:20:45  Show Profile  Visit Audio Concept's Homepage Send Audio Concept a Private Message
Kunnig var ordet!

Förklara nu - hur kan det inte bli centerbild när måtten är de jag beskrev? 2.5m brett och 3.5-4m lyssningsavstånd?

---

Och förresten - just nu har vi några Avalon uppställda igen. På samma plats som alltid. Det är fritt fram för alla att komma in och lyssna till dem i Svanårummet - så kan alla avgöra själv vad som är rätt eller inte - och varför det är en fysiskt omöjlighet att inte få centerbild med beskrivna mått.


mötesplatsen för verkligt musikintresserade... - sveriges största och ledande specialbutik för hifi och high-end

www: www.audioconcept.se butik: Södra Agnegatan 29, 112 29 Stockholm tel: 08 6507250 --- Följ oss på Twitter - Bli ett fan på Facebook - Få vårt Nyhetsbrev

Edited by - Audio Concept on 2014/10/14 00:30:55
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/14 :  00:34:41  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Vad vet jag om hur det uppstod, jag hade inte med en linjal och mätte, men det fanns gott om plats bakom lyssningsplatsen, ställde man sig runt en meter bakom stolen så fick du centerbild. Förklara det du, det är ditt rum.

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

Audio Concept
Member

981 Posts

Posted - 2014/10/14 :  00:41:33  Show Profile  Visit Audio Concept's Homepage Send Audio Concept a Private Message
Just det - trodde du skulle få problem med att förklara det - eftersom det är en omöjlighet.

Men - om du nu gillade positionen lite längre bak - vad med att flytta stolen och lyssna därifrån? Du funderade aldrig på det?

Istället så skrev du inlägg på ett offentligt forum och idiotförklarade alla handlare i Stockholm. Verkar hur vettigt, snällt, ödmjukt och kunnigt som helst...

mötesplatsen för verkligt musikintresserade... - sveriges största och ledande specialbutik för hifi och high-end

www: www.audioconcept.se butik: Södra Agnegatan 29, 112 29 Stockholm tel: 08 6507250 --- Följ oss på Twitter - Bli ett fan på Facebook - Få vårt Nyhetsbrev
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/14 :  18:32:06  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Det var nog över 3 år sen, det var menat som ett exempel på ett skäl till att återväxten var lite dålig, tog två exempel men nämnde inga namn på butiker, det var inte menat att peka ut någon särskild butik, utan ett fenomen, det låter inte så vidare bra ute i butikern.
Du tog på dig att på ett superarrogant och uselt sätt bemöta det. Okunnigt, korkat och dumt av dig. Punkt.

Man kan väl tro att ni skulle ställa stolen där det låter bra, eller hur? Nuff said.

Men, det jag minns av det är att det verkligen inte var några 2.5 meter mellan högtalarna, jag minns det som att det var klart bredare än så, men det var ett tag sen. Hålet i ljudbilden var tokdistinkt, att ni inte hörde det är lite underligt kan jag tycka.

Idiotförklarade jag alla handlare i stocholm? Nja, jag menade på att det är seriöst konstigt när handlare inte ser till att deras uppställningar låter bra. Det är uselt att det inte är så. Punkt.
Det är som att försöka få en kund på en bil att provköra med däcken pumpade till en fjärdedel av rekommenderat tryck.

Tycker jag då. Du verkar tycka att det är helt ok att det låter dåligt när ni demar, det tycker inte jag.

Så, du kör med att det låter dåligt och ovanpå det en dryg och otrevlig stil. Tror du att du vinner några kunder på det här viset?

Jag ska göra ett försök till hur du kunde ha bemött det.

""""""""""""""""""""""""""""""""
Hej Claes_Ireland, vad trist att du tyckte det lät dåligt hos oss. Vi vill sjävklart inte ha något hål i mitten av ljudbilden, det måste ha blivit ett missförstånd. Förresten, vi har Avalon uppställt i lyssningsrummet nu, kom förbi så kan vi lyssna en sväng och så kan vi lyssna på dem och undvika missförstånd den här gången? Vad sägs? Du är välkommen?
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Nej nej, istället hoppar du på mig och kompisen och försöker förminska oss och drygar dig något helt överjävligt.

Jag har svårt att se att du drygat dig på det här viset ansikte mot ansikte, eller kör du samma stil i butiken?

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

PG Jeppsson
100.000-klubben

7768 Posts

Posted - 2014/10/14 :  19:02:03  Show Profile Send PG Jeppsson a Private Message
Audio Concept och Claes_Ireland, intressant diskussion, men låt bli att idiotförklara varandra.

Kan förstå att kund och handlare har olika utgångspunkter, och det är
förståeligt.

Låt debatten gå vidare.

PG

Är numera säljare av
biostimulerande grejor.....

Är lagliga grejor.......

HiFiForum.nu det kloka forumet.


Go to Top of Page

Goldfinger
Member

1795 Posts

Posted - 2014/10/14 :  20:01:57  Show Profile Send Goldfinger a Private Message
Sånt här skall göras upp i butik, det är inte säkert att kund och säljare föredrar samma uppställning, då får man be att flytta högtalarna i så fall, sen när blev det ett problem?

Problem uppstår väl först om butiksansvarig nekar till en sådan manöver.


Mäter det bra så är det iaf inte dåligt..
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2014/10/14 :  20:08:36  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message
Personligen tycker jag diskussionen för länge sedan lämnat stadiet "intressant"...
Att både visa ödmjukhet och en ambition att lära av varandras olika ideal saknas verkligen i denna diskussion.

Att bjuda in till både diskussion och lyssning är nog avgörande för vårt gemensamma intresses överlevnad.
Hoppas att jag själv bidragit till föryngringen genom att sälja en skivspelare och skicka med ett antal vinylskivor till en gymnasiestudent häromkvällen. Den entusiasmen som lyste igenom var riktigt rolig att se!

Det finns hopp!
Vh Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/14 :  21:25:39  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Ja, trist tjafs ska undvikas men men, det är svårt ibland.

Men för återväxten så kan jag säga att jag fick "hjälp" i butik när jag var ny i gamet, hur är det nu?

Har det inte blivit ett "hopp" mellan livstilsljud och hifi? Mellannivån i hifi är lite borta. Det som blivit kvar är det billiga, ofta livsstilade som inte låter så bra och det ganska till tokdyra som oftast låter bättre. Den här mellannivån med komponenter för runt 2-5k per del är väl inte så vanliga längre? När jag var lite så gick det att kolla på hifi på åhlens längst upp. Nu? Inte så mycket. Slutade vi köpa mellanhifi eller vad hände? Kinas intåg så lönsamheten dog? Vad?

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

FBK
700.000-klubben

7358 Posts

Posted - 2014/10/14 :  22:02:26  Show Profile Send FBK a Private Message
quote:
Personligen tycker jag diskussionen för länge sedan lämnat stadiet "intressant"...
Att både visa ödmjukhet och en ambition att lära av varandras olika ideal saknas verkligen i denna diskussion.

Att bjuda in till både diskussion och lyssning är nog avgörande för vårt gemensamma intresses överlevnad.

Det här med att visa ödmjukhet och ambition inför att lära av varandras olika ideal är oerhört svårt för en del. Mycket är svart eller vitt genom mångas ögon, något som jag märkt tydligt genom årens läsande på flera forum.

Lever på samhällets botten.
Knappt aktiv forummedlem längre, men jag tittar in ibland.
Go to Top of Page

Audio Concept
Member

981 Posts

Posted - 2014/10/14 :  22:08:56  Show Profile  Visit Audio Concept's Homepage Send Audio Concept a Private Message
quote:
Det var nog över 3 år sen, det var menat som ett exempel på ett skäl till att återväxten var lite dålig, tog två exempel men nämnde inga namn på butiker, det var inte menat att peka ut någon särskild butik, utan ett fenomen, det låter inte så vidare bra ute i butikern.
Du tog på dig att på ett superarrogant och uselt sätt bemöta det. Okunnigt, korkat och dumt av dig. Punkt.

Man kan väl tro att ni skulle ställa stolen där det låter bra, eller hur? Nuff said.

Men, det jag minns av det är att det verkligen inte var några 2.5 meter mellan högtalarna, jag minns det som att det var klart bredare än så, men det var ett tag sen. Hålet i ljudbilden var tokdistinkt, att ni inte hörde det är lite underligt kan jag tycka.

Idiotförklarade jag alla handlare i stocholm? Nja, jag menade på att det är seriöst konstigt när handlare inte ser till att deras uppställningar låter bra. Det är uselt att det inte är så. Punkt.
Det är som att försöka få en kund på en bil att provköra med däcken pumpade till en fjärdedel av rekommenderat tryck.

Tycker jag då. Du verkar tycka att det är helt ok att det låter dåligt när ni demar, det tycker inte jag.

Så, du kör med att det låter dåligt och ovanpå det en dryg och otrevlig stil. Tror du att du vinner några kunder på det här viset?

Jag ska göra ett försök till hur du kunde ha bemött det.

""""""""""""""""""""""""""""""""
Hej Claes_Ireland, vad trist att du tyckte det lät dåligt hos oss. Vi vill sjävklart inte ha något hål i mitten av ljudbilden, det måste ha blivit ett missförstånd. Förresten, vi har Avalon uppställt i lyssningsrummet nu, kom förbi så kan vi lyssna en sväng och så kan vi lyssna på dem och undvika missförstånd den här gången? Vad sägs? Du är välkommen?
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Nej nej, istället hoppar du på mig och kompisen och försöker förminska oss och drygar dig något helt överjävligt. Jag har svårt att se att du drygat dig på det här viset ansikte mot ansikte, eller kör du samma stil i butiken?




Det dryga i sammanhangen är att du inte själv förstår att folk blir förbannade på dig när du skriver nedlåtande inlägg. Drar alla över en kam och kallar alla för dåliga - i meningen sämre än dig själv. Skulle det bara vara ok - att skriva inlägg med, i det här fallet någon drygt 3 år gammal händelse - som om den vore ett aktuellt problem - till den grad att alla handlare stämplas som skit - utan svar på tal?

Toppen av din självgodhet, är när du själv formulerar (ovan) vad jag borde skrivit för att du inte själv skulle ta anstöt. Du får väl börja med dig själv. Skriv inte skit om andra på nätet så får du heller inget mothugg. Det borde väl vara en självklar insikt! Kan du inte ta mothugg så tänk dig om innan du skriver.

---------

Alternativet till din negativa världsbild skulle kunna vara följande - och av vad vi kan se hos alla kunder - är det den mer rådande uppfattningen. Faktum är att vi alla lever i en mycket privilegierad del av världen, lever vi i Stockholm är vi synnerligen privilegierade, åtminstone med tanke på det mycket stora utbud av varor och tjänster som finns i vår lokalmiljö. Personligen känner jag också så, och jag gläds av att i Stockholm kunna hitta i princip vadhelst jag söker.

Vad gäller hifi så är Stockholm (och även andra städer i landet) synnerligen privilegierade. I vår butik ensam finns hundratalet högtalare från 2000 kr till 2 miljoner. Vi har ett extremt stort utbud av högtalare, elektronik, kablar mm. Lägger du till övriga butiker i Stockholm, som också drabbades av din nedlåtenhet - så har du en fenomenalt utbud att glädja dig över.

Så istället för din surmulna, nedlåtande, jag vet minsann bäst själv - attityd - bör du vakna upp i morgon och känna dig glad över allt det du har runt dig. Förmår du att kliva ner från den piedestal du verkar placerat dig själv på, och istället föra en vettig dialog med handlare (som andra gör) - ja då hamnar du inte i en diskussion som denna. Snarare får du utmärkt service och hjälp - och som sagts många gånger i inläggen. Alla case är unika - allt löser sig i samtalet. Vi gör precis det - många gånger per dag.



mötesplatsen för verkligt musikintresserade... - sveriges största och ledande specialbutik för hifi och high-end

www: www.audioconcept.se butik: Södra Agnegatan 29, 112 29 Stockholm tel: 08 6507250 --- Följ oss på Twitter - Bli ett fan på Facebook - Få vårt Nyhetsbrev
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/14 :  22:38:32  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Men är du trög på riktigt? Det var inte MENAT att peka ut din butik speciellt? Det var mer, det låter inte så värst bra hos handlarna, hur det är uppställt. Det står jag för. Sen började DU med att förminska och FICK SVAR på tal.

Jag hoppas det räcker nu. Lägg ner, jag kommer aldrig sätta min fot i din butik igen så allt borde vara lugnt. Vi lämnar det där. Jag tycker du är trög, du tycker jag är trög. Det räcker nu.

Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

atle
Semesterfirare

120 Posts

Posted - 2014/10/14 :  23:35:45  Show Profile Send atle a Private Message
Det är tydligt att något gått snett i kontakten mellan kund och säljare i det här fallet. När jag läst inläggen så har jag funderat över om inte kunden kanske inte varit tydlig och förklarat att han inte velat lyssna på högtalarna så som dom stod i rummet. Hade han varit tydlig med vad han tyckte så hade kanske säljaren ändrat på placeringen av högtalarna så att den passat kunden.
Man å andra sidan kunde kanske säljaren varit lite mer lyhörd och förstått att kunden inte gillade placeringen av högtalarna och erbjudit sig att ändra placeringen.
Tja, vem som felat mest får vi nog aldrig veta. Det ända som vi "åhörare" kan vara säkra på är att något i kommunikationen mellan kund och säljare gått snett. Har man lite livserfarenhet så vet man att sådant händer. Har man själv varit med om det så kanske man kan minnas hur man löste det. Kanske tänkte man något i stil med: "den där var mej en tjurskallig dj. men kanske blev jag också lite tjurskallig" och sen får det vara bra med det.
Hur som helst så tror jag inte att någon av oss som läser tråden är särskilt intresserade av en fortsättning eftersom jag inte tror att det kommer framkomma något nytt i själva sakfrågan.

Jag har tyckt att säljaren har haft en del kloka kommentarer som varit värt att notera, men om man i en sådan här diskussion går för långt och upprepar sina argument så blir det ofta så att dom vänds emot en själv. Jag tror att säljaren bör tänka en del på den faktorn.

Edited by - atle on 2014/10/14 23:38:20
Go to Top of Page

Audio Concept
Member

981 Posts

Posted - 2014/10/14 :  23:41:47  Show Profile  Visit Audio Concept's Homepage Send Audio Concept a Private Message
Och nu har vi kommit fram till att du inte menade det du skrev. Du tänkte en sak och skrev något annat. Det är väl trögt om något.

Nästa gång du skriver första inlägget, fundera då gärna på hur andra kan reagera på det, att det finns folk som tar illa upp. Vi får höra av andra att de tar illa upp, som däremot kanske inte själv ger sig in på arenan. För egen del tycker jag att kränkande inlägg, som ditt inte skall stå oemotsagt. Kan du inte ta det är det ditt problem.

Hursomhelst. - det mesta är väl sagt nu.

mötesplatsen för verkligt musikintresserade... - sveriges största och ledande specialbutik för hifi och high-end

www: www.audioconcept.se butik: Södra Agnegatan 29, 112 29 Stockholm tel: 08 6507250 --- Följ oss på Twitter - Bli ett fan på Facebook - Få vårt Nyhetsbrev
Go to Top of Page

Vox
fd. Eric V-ås

3656 Posts

Posted - 2014/10/15 :  07:18:19  Show Profile Send Vox a Private Message
Kunden har alltid rätt, eller?

"Om Gud ville att vi skulle lyssna på fler kanaler än 2 skulle han gett oss fler öron"
Go to Top of Page

Passerati
Member

3448 Posts

Posted - 2014/10/15 :  08:56:47  Show Profile Send Passerati a Private Message
Redigt trist läsning

Nu tar jag en kopp kaffe istället!
Go to Top of Page

Claes_Ireland
Member

2146 Posts

Posted - 2014/10/15 :  12:34:01  Show Profile Send Claes_Ireland a Private Message
Du fortsätter och vimsa. jag menade precis det jag skrev, du tolkade det helt snett. Varsågod. Du tycker en sak, jag tycker en annan, det räcker nu.


Sweden->Ireland->Australia->Ireland->...Sweden...Glad to be back
Go to Top of Page

GyroSE
Member

202 Posts

Posted - 2014/10/15 :  13:21:52  Show Profile Send GyroSE a Private Message
Håller med Passerati, det är mer intressant att röra om i kaffet med en sked än att läsa detta...

Kanske är läge att ta ett steg tillbaka nu och plocka upp kärnfrågan som ställdes från början?

Mitt tips? Gör om- gör rätt! Fortsätt kriga med varandra men gör det via PM- annars lås tråden...

Anläggningen: Michell Orbe SE + SME IV + Benz Micro LP & Michell Gyro SE + TechnoArm + Benz Micro Wood SM, Audio Research PH5, Rotel RCD-991, Audio Research LS17, Bryston 4B SST och B&W 804.

Edited by - GyroSE on 2014/10/15 13:25:17
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.69 sekunder. Snitz Forums 2000