HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Köp, Sälj & Byt på Sveriges största 2-kanalforum!
 Butikshyllan
 Nytt från Nuprime - CD-Transport etc
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kalenen
Starting Member

37 Posts

Posted - 2019/10/22 :  03:12:37  Show Profile Send kalenen a Private Message  Reply
Det kommer en handfull nya produkter från Nuprime innan årskiftet, först ut är efterlängtade CD-transporten CDT-10.

CDT-10 är helt omarbetad gentemot CDT-8 men gemensamt har de lasern och själva driven då den är toppklass, men allt övrigt är helt nytt. Ny strömkrets med filtreringsteknik lånad från Evolution, bättre skärmning, delikatare hantering av signal, alltså finare kretsar, minimering av vibration etc.

Som CDT-8 kan den uppsampla signalen till 768kHz eller DoP256. Utgångar: coax, optisk, aes/ebu och hdmi i2s.Säljstart V44.

Pris 23,900:- inkl.momsStreaming och förstärkeri

Näst på tur står lite musikstreamers från Nuprime, 2st med lite olika inriktning och prisklass. Först har vi Omnia S1 med Android som bas så man kan köra appar, givetvis har den HDMI ut. S1 har ingen inbyggd DAC utan är en ren streamer med digitala utgångar, däribland I2S anslutning där den kan skicka ut galen upplösning som 768K och DSD1024. S1 är inte appstyrd på så sätt att den har en egen app, men är synlig som en DLNA server på nätverket så valet är fritt vilken app man väljer för streaming. Vi rekommenderar dock varmt BubbleUPnP, enkelt handhavande där du även kan streama Tidal till S1.

S1 är för den som sätter fokus på högupplöst musik och hör hemma i huvudsystemet.

Pris 9,990:- inkl.moms och kommer börja säljas mitten/slutet av november.

Läs mer här: https://nuprimeaudio.com/product/omnia-s1/?v=f003c44deab6Sen har vi den appstyrda WR-1 med Blåtand, Airplay, Spotify Connect, Tidal etc. WR-1 är en multizonstreamer som styrs via Nuprimes egna Omnia app. Den stöder re-streaming så du kan t.ex. koppla in ljud via optisk skicka vidare ljudet andra enheter (om man har flera), likasom köra Youtube från plattan och spela upp i hela hemmet. WR-1 har både digital ut och inbyggd DAC så du kan få ut ljudet analogt.

Med WR-1 kan man även hämta musik från S1 och spela upp via WR-1, summa sumarum en enhet som kan mycket och vi får tyvärr inte plats med allt här :)

Pris 4,490:- inkl.moms och kommer börja säljas mitten/slutet av november.Utöver dessa herrar kommer en ny "mindre" hörlursförstärkare, nytt försteg och slutsteg i 9-serien som kommer säljas parallellt med nuvarande 9-serien. Därtill ny integrerad med inbyggd Omnia streamingkrets. Mer info kommer längre fram :)


Väljud, ja tack

MYC

Edited by - kalenen on 2019/10/23 22:54:19
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.08 sekunder. Snitz Forums 2000